personal care

De ‘personal care’ van PET Power

Voor de personal care-markt is PET de eerste keuze voor verpakkingen. Logisch, we willen geen glassplinters in ruimtes waar we met blote voeten lopen. Daarnaast willen personal care-fabrikanten dat hun producten er trendy uitzien, een hoge kwaliteit uitstralen en opvallen in het winkelschap. Bij PET Power komen al deze wensen, hoe complex ook, bij elkaar. De petverpakking van uw personal care-producten glanzen consumenten tegemoet en vallen op, omdat ze in oneindig veel kleuren en vormen te produceren zijn. Ook over de decoratie, eveneens een onderscheidend onderdeel, denken we graag met u mee.

OP ELK POTJE
PAST EEN DEKSELTJE

Op elk PET potje past een deksel. Sterker nog, een perfect passende sluiting is een essentieel onderdeel van het totaalconcept. En een goede sluiting doet wat het moet doen; lekkage voorkomen en de houdbaarheid garanderen. Als fabrikant van personal care-producten, kunt u kiezen uit een groot assortiment doppen. Maar PET Power biedt ook mooie doseersystemen, zoals pompen. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee of neem een kijkje in onze ‘configurator’.

BEKIJK MEER

OPVALLEN DOOR
DECORATIE

Naast de typische eigenschappen van pet is er nog een manier om op te vallen in het winkelschap: de decoratie van de verpakking. Zeker, daar moet veel verplichte informatie op. Maar er blijft nog genoeg ruimte over voor creativiteit. Onze designers en product-engineers denken graag met uw mee over de juiste fles-decoratiecombinatie. Bekijk alle mogelijkheden op onze decoratie pagina.

BEKIJK MEER

Maatwerk

Echt onderscheidend zijn, kan ook met een geheel eigen vorm. Als u kiest voor een geheel eigen ontwerp, denken onze designers over elk detail met u mee: van vorm tot en met kleur tot en met decoratie. We zoeken met u samen de beste kunststof uit met het oog op de gewenste uitstraling, verwerking en duurzaamheid, en wet- en regelgeving. PET Power beschikt daarnaast over 3D-printers, zodat u direct via een voorbeeld een echt gevoel krijgt bij de door u ontworpen verpakking.