Decoratie van
een kunststof verpakking

Voor uw product wilt u de perfecte kunststof verpakking. En dat is meer dan de som van de verschillende delen. Met ‘Your Brands’ kunnen we u inspireren op het gebied van decoratie van PET flessen en -potten. Deze geavanceerde software stelt ons in staat om uw verpakking te visualiseren en een zeer realistisch beeld te geven van het eindproduct. Verder is het mogelijk om de uiteindelijke schapopstelling na te bootsen. De mogelijkheden zijn oneindig. Wat kunnen we concreet voor u doen?

Etiketteren van
PET verpakkingen

De wetgever stelt strenge eisen aan informatie op etiketten. Buiten deze regelgeving is het etiketteren van uw PET fles of –pot vooral een mooie kans om deze te verfraaien en uw product te onderscheiden van andere producten in het winkelschap. PET Power helpt u graag met het vinden van de juiste leverancier voor uw etiket. Etiketten zijn tegenwoordig te vervaardigen in vele vormen, materialen, kleuren. En met geavanceerde druktechnieken, zoals digitaal, no-label look, reliëf en metallic. Dit kan een doorlopend etiket zijn (op een ronde fles) of twee losse etiketten op de voor- en achterkant van een ovale PET fles. Maar soms willen klanten ook een etiket op een deksel of op de onderkant van een pot.

Persoonlijke etiketten: ook voor u bereikbaar

Met de huidige techniek is het zelfs mogelijk om etiketten te personaliseren. Coca Cola deed dit al door namen op flessen te printen. Deze techniek is niet voorbehouden aan de grote multinationals, zij is ook mogelijk bij kleinere productie-aantallen. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw product.

Bedrukken van
PET verpakkingen

De tijd dat u uw PET fles of –pot in slechts vier kleuren kon laten bedrukken, ligt ver achter ons. De hypermoderne zeefdrukmachines van nu maken een zeskleurige bedrukking met hoogglanzende accenten of logos (hotstampen) mogelijk. Digitale druk geeft weer heel andere mogelijkheden. Wat dacht u van een levensechte, fullcolour, 360°-foto op uw verpakking? En dan is er nog de tactiele inkttechniek, waarmee wij een voelbaar reliëf op de verpakking aanbrengen. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw product.

Sleeven van
PET verpakkingen

Met sleeven kunt u uw verpakking van top tot teen decoreren. Het grote voordeel daarvan is dat u heel veel extra informatie kwijt kunt op de PET fles of -pot. Zeker bij de wat minder geijkte modellen, zoals onze sphere-fles (fles in de vorm van een bolletje), biedt het bedrukbare vlak vaak te weinig ruimte voor alle informatie. In dat geval kan sleeven een oplossing zijn. Ook sleeves worden gemaakt met de allermodernste druktechnieken, waarbij onder andere effecten als hoogglans, zichtvensters, lakken en glitters mogelijk zijn. Sleeven is dé manier om uw product te onderscheiden van dat van uw concurrent. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw PET fles of -pot.

Coaten van
PET verpakkingen

Coaten is een perfecte manier om uw bestaande PET fles of -pot te upgraden. Bij dit proces spuiten we een dunne laag materiaal op de PET verpakking. Effecten die je hiermee kunt bereiken, zijn een compleet hoogglanzende, zilveren petfles, een gematteerde look en je kunt zelfs een laag aanbrengen waarbij de fles rubberachtig aanvoelt. In combinatie met een bedrukking of een mooi etiket valt uw verpakking echt op in het winkelschap. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw product.

Inkleuren van
PET verpakkingen

U wilt uw producten onderscheiden, maar hoe zit het met de prijs? Wat nu als dat vrij eenvoudig en kostenefficiënt kan met de meest trendy kleuren? PET Power produceert PET fles en -pot in elke gewenste kleur. We hebben alleen al tachtig standaard kleuren. Speciale effecten kunnen de verpakking van uw producten echt laten opvallen. Zo’n effect kan bijvoorbeeld zijn: frosted (melkglaseffect), parelmoereffect, metallic look, fluoriserend en glitter. Neem eens contact op met onze decoratiespecialisten voor de mogelijkheden voor uw product.