Spotlight Header Honing

Droplet Squeezers: knijpbaar en doseerbaar!

Onze Droplet Squeezers liggen perfect in de hand en zijn vanwege hun ovale vorm goed knijpbaar en doseerbaar. Daardoor wordt dit model veel gebruikt voor allerlei voedingsmiddelen als honing, dressings en broodbeleg. PET Power biedt de standaard verkrijgbare modellen aan met twee verschillende nekafwerkingen: 38SP400 en 31 Snap. Deze laatste familie breiden we nu uit met een 5e familielid, de 510ml versie.

Een opvallende verschijning

Met hun ovale vorm, bredere voorzijde en ruimte decoreermogelijkheden vallen de Droplet Squeezers op in het winkelschap. Dat blijkt wel uit de vele verschillende toepassingen. De specifieke vorm van de Droplet Squeezers laat zich vrij eenvoudig decoreren met labels, sleeves of prints en is produceerbaar in alle kleuren van de regenboog. De specifieke 31 Snap nek zorgt ervoor dat de sluiting goed vastzit en niet eenvoudig te verwijderen is. Hierdoor combineert de fles perfect met standaard verkrijgbare doseeroplossingen.
Neem voor meer informatie over sluitingen of decoratiemogelijkheden van de 510ml Droplet Squeezers contact op via info@petpower of via uw lokale sales vertegenwoordiger.

Spotlight Product Button DropletSqueezer Nl
Spotlight Doorlink Renderingen DropletSqueezer