PET verpakkingen
voor de home markt

Een veilige leefruimte thuis met PET verpakkingen

Loop een supermarkt, doe-het-zelf zaak of drogisterij binnen, en je kunt niet om de PET verpakkingen heen. Producenten van huishoudelijke producten kiezen steeds vaker PET om hun producten in te presenteren. Logisch, want deze zorgen voor een veiliger leefruimte voor uzelf, uw kinderen en huisdieren. PET Power biedt de grootste keuze in standaard PET verpakkingen. Of het nu gaat om schoonmaakproducten, tuinproducten of doe-het-zelf-producten. U kunt naast PET kiezen uit verschillende soorten kunststoffen, met elk zijn eigen voor- en nadelen.

Laat u inspireren door enkele voorbeelden van PET verpakkingen voor Home toepassingen

Voordelen PET: Hoogwaardig, transparant en glanzend

Een mooie eigenschap van PET is de transparantie. Dit in combinatie met een hoogwaardige, glanzende uitstraling, maken dit materiaal uitermate geschikt voor uiteenlopende producten, zoals

  • Lampenolie
  • Schoonmaakazijn
  • Reinigingsmiddelen
  • Voedingsextracten voor de planten
  • Grootverpakkingen voor spijkers en moeren.

Decoratiemogelijkheden
voor uw PET fles of -pot

Naast de typische eigenschappen van PET is er nog een manier om op te vallen in het winkelschap: de decoratie van de verpakking. Zeker, daar moet veel verplichte informatie op. Maar er blijft nog genoeg ruimte over voor creativiteit. Onze designers en product-engineers denken graag met uw mee over de juiste fles-decoratiecombinatie. Bekijk alle mogelijkheden op onze decoratie pagina.