Headerfoto Ijsverpakkingen Nl

Transparante ijsverpakkingen
met luxe uitstraling

Bent u op zoek naar een producent die ijsverpakkingen van uitstekende kwaliteit kan leveren én produceren? Bekijk dan eens het grote standaard assortiment van PET Power. Op dit moment zijn de Straight Cylindrical ranges zeer populair en zien we steeds vaker dit model terug als ijsverpakking. Dit specifieke model kenmerkt zich door haar strakke lijnenspel en wordt standaard geproduceerd met een 63/70/89 en 100mm SP400 nekafwerking. Hierdoor is de pot eenvoudig te combineren met standaard verkrijgbare kunststof en aluminium sluitingen. PET Power heeft voor meerdere oplossingen voor alle ijsverpakkingen. In onze configurator. vindt u alle ijsverpakkingen per inhoudsmaat, waardoor u eenvoudig een beeld krijgt wat er allemaal verkrijgbaar is voor uw wensen. Klik hier voor de configurator. Naast dat wij veel standaard oplossingen bieden, zijn wij ook producent van custom made ijsverpakkingen.

Plaatje2 Ijsverpakkingen

IJsverpakkingen, maar dan net iets meer…

Waar vroeger karton en thermovormige kunststof bakjes de ijverpakkingen markt domineerden, zien we nu steeds vaker PET als verpakkingsmateriaal. Detransparante en glanzende look geeft het ijsproduct net iets meer uitstraling. De straight Cylindrical ranges laten zich door haar vorm eenvoudig afvullen en leegscheppen en zijn t/m -20°C inzetbaar. Mocht u meer willen weten over de voordelen van PET als verpakkingsmateriaal voor ijsverpakkingen, neem dan contact op via ue.rewoptep@ofni.

Eén persoonlijk
aanspreekpunt

Uw lokale salesvertegenwoordiger helpt u met de ontwikkeling van de ijsverpakkingen. Onze specialist denkt mee over een functionele en bijpassende sluiting en fraaie decoratie. U ontvangt van ons een complete PET verpakking van hoge kwaliteit met een uitstraling die geheel bij de huisstijl van uw bedrijf past. Neem alvast een kijkje tussen alle voorbeelden van onze Straight Cylindrical ranges die gebruikt worden voor ijsverpakkingen.

Meer weten over
ijsverpakkingen?

PET Power heeft voor meerdere specialisten in huis die u graag adviseren over de verschillende mogelijkheden voor uw ijsverpakkingen:

Wilt u meer
Lezen?

In ons kenniscentrum vindt u meerdere leaflets speciaal voor de ijsverpakkingen. Hier download u gratis informatie over alle Straight Cylindrical ranges en aanvullende diensten die we graag voor u willen oppakken. Neem contact met ons op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.

hier een tekstje