Headerfoto Kruidenpotten Nl

Kruidenpotten
in alle soorten en maten

Kruidenpotten mogen niet ontbreken in de professionele keuken. PET Power beschikt over een uitgebreid assortiment aan standaard PET flessen en potten. De kruidenpotten zijn verkrijgbaar vanaf 60 ml. Met bijna 25 jaar ervaring en een enthousiast team aan specialisten zijn wij u graag van dienst. In onze configurator vindt u een overzicht van al onze PET verpakkingen.

Plaatje2 Kruidenpotten

Verhoog de Barrière-eigenschappen!

Standaard PET heeft veel positieve eigenschappen, maar kan indien gewenst vrij eenvoudig worden gemengd met andere barrière verbeterende toevoegingen. Voor de kruidenverpakkingen gebruiken we vaak een UV additief wat ervoor zorgt dat de kruiden en specerijen minder snel verkleuren door zonlicht.

Een greep uit de
Kruidenpotten collectie

Hier vind u een kleine greep kruidenpotten uit de vele mogelijkheden binnen ons riante assortiment. In onze configurator vind u alle standaard beschikbare modellen. PET Power is behalve voor een standaard oplossing, ook de juiste partner om u eigen model te ontwikkelen. Vind hier uw lokale salesvertegenwoordiger welke u graag verder helpt bij de ontwikkeling van unieke kruiden verpakkingen die geheel aan uw wensen voldoen.

Meer weten over
Kruidenpotten?

Kruiden verpakkingen zijn niet compleet zonder een functionele en bijpassende sluiting inclusief fraaie decoratie. Gelukkig beschikken wij over de juiste specialisten die uw wensen omzetten naar een tastbaar product. Hoe moeten uw kruiden verpakkingen eruit komen te zien?.

Ontdek de voordelen van
kruiden verpakkingen

Bent u benieuwd naar alle voordelen van onze kruidenpotten? Ontdek het zelf! Wij leveren graag de kruiden verpakkingen om de kwaliteit van uw producten te waarborgen. Heeft u in ons standaard assortiment niet de kruiden verpakkingen gevonden waar u naar op zoek bent? Wij maken ze graag voor u op maat! Neem eenvoudig contact met ons op door een mail te sturen naar ue.rewoptep@ofni. Alvast meer weten over ons kruidenpotten assortiment? Breng dan een bezoek aan ons online kenniscentrum waar u gratis informatie kunt downloaden.

hier een tekstje over de leaflet
Download
hier een tekstje over de leaflet
Download
hier een tekstje over de leaflet
Download
hier een tekstje