Headerfoto Miniflesjes Nl

Miniflesjes
voor bijvoorbeeld Spirits

De standaard miniflesjes van PET Power worden in zeer veel uiteenlopende markten gebruikt. Zo worden ze bijvoorbeeld veel gebruikt voor spirits en olijfolieverpakkingen. Maar ook de luchtvaartindustrie en personal care markten maken gebruik van de miniflesjes. De miniflesjes zijn verkrijgbaar vanaf 10 ml en gaan tot 100 ml. Van de populaire inhoudsmaten bieden wij u meerdere varianten wat betreft nekafwerkingen. Hierdoor kunnen wij altijd op uw wensen inspelen. In onze configurator vindt u naast onze miniflesjes ook onze overige ±700 PET oplossingen.

Plaatje2 Miniflesjes

Wat kan ik met de miniflesjes?

Net zoals alle overige PET flessen en –potten, kunnen we de miniflesjes in iedere gewenste kleur produceren. Afhankelijk van de vorm kunnen we u ook adviseren welke decoratietechniek het meest geschikt is voor het gekozen model. Bij PET Power krijgt u indien gewenst een one-stop-shop service, waardoor u maar één aanspreekpartner heeft voor uw complete verpakking. Vind hier uw lokale salesvertegenwoordiger die u graag verder helpt bij de ontwikkeling van uw perfecte minifles.

Miniflesjes
met een bijpassende sluiting

Voor alle miniflesjes leveren wij bijpassende sluitingen zodat u uw product op een professionele manier aan uw klant kunt presenteren. Hier vindt u enkele voorbeelden uit ons standaard assortiment miniflesjes.

Meer weten over
de miniflesjes?

Naast een bijpassende sluiting is het ook belangrijk om de miniflesjes van decoratie te voorzien. Voor alle disciplines hebben wij professionele en ervaren specialisten in dienst die u graag adviseren over de verschillende mogelijkheden:

Hoe wilt u uw miniflesjes vormgeven? Laat het ons weten via ue.rewoptep@ofni.

Wilt u meer
Lezen?

In ons kenniscentrum vind u meerdere leaflets over onze miniflesjes. Op de gratis downloads vind u alle standaard mogelijkheden en gelijktijdig enkele fraaie concepten die we graag voor u willen ontwikkelen.

hier een tekstje over de leaflet
Download
hier een tekstje over de leaflet
Download
hier een tekstje over de leaflet
Download
hier een tekstje