VISIE

PET Power is dé innovatieve leider in Europa op het gebied van rigide kunststof verpakkingsoplossingen.

Via onze verpakkingen, zoals PET flessen en –potten, laten wij uw merk en uw product stralen en dragen we bij aan het succes van uw bedrijf. Samen met u denken we na over de juiste vorm van de plastic verpakking, de optimale sluiting en de perfecte decoraties.

MISSIE

PET Power werkt hard aan langetermijnrelaties door echt toegevoegde waarde te leveren.

Dit doen wij door middel van de expertise en klantgerichtheid van onze medewerkers, door innovatie, duurzaamheid en het bieden van hoogwaardige kunststof producten.

pet verpakkingen op maat
packaging your brand

Sector-specifieke PET verpakkingen, standaard en op maat

Veel farmaceutische, cosmetische en de voedingsmiddelenbedrijven leveren hun producten in de innovatieve PET flessen en -potten van PET Power. Samen met u presenteren wij uw producten veilig, opvallend en stijlvol in het winkelschap; inclusief bijpassende sluitingen, kleuren en decoraties. Daarnaast ontwikkelt PET Power plastic verpakkingen voor speelgoed en chemische en huishoudelijke artikelen. Ook toepassingen voor andere branches zijn mogelijk. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STRATEGIE

Bij PET Power is de focus op Customer Intimacy leidend. Deze focus sluit naadloos aan bij onze slogan ‘Packaging Your Brand’. Tegelijkertijd richten wij ons voortdurend op innovatie en een effectieve en efficiënte productie van kunststof verpakkingen. PET Power bewaakt de balans en stelt de klant centraal. Wij streven daarbij samen met onze relaties naar gezonde groei.
PET POWER: PACKAGING YOUR BRAND!

M&H
GROUP

PET Power is in 2015 onderdeel geworden van de M&H Group binnen de RPC Group. Bedrijven in de M&H Group vullen elkaar mooi aan, zowel in producten, service als geografische spreiding. PET Power en andere bedrijven in de M&H Group hebben beide een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, design en klantenservice. Daarnaast delen we dezelfde kernfilosofie: u, als klant, bent het uitgangspunt bij al onze activiteiten. Om u de beste verpakkingsoplossing te bieden, hebben wij een groot assortiment standaard producten en materialen en een ongekend enthousiasme om te werken aan oplossingen, afgestemd op uw doelgroep.

Lees Meer

RPC
Group

PET Power is in februari 2015 overgenomen door de wereldwijd opererende RPC Group. Dit concern is een gespecialiseerde groep van meer dan 125 verpakkingsbedrijven en wereldleider op het gebied van verpakkingsoplossingen. Naast verpakkingen vervaardigen de bedrijven matrijzen en beschikken ze over decoratielijnen. RPC Group is genoteerd aan de London Stock Exchange en heeft een jaaromzet van meer dan 2,5 miljard . Het concern is de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel organisch als door acquisitie. De RPC Group heeft meer dan 22.000 medewerkers wereldwijd.

Lees Meer

GESCHIEDENIS
VAN PET POWER

Vier oprichters namen in 1995 de eerste stappen voor het opzetten van een verpakkingsbedrijf. Het begon met één machine voor een destijds relatief onbekend type kunststof. In iets meer dan twee decennia is PET Power uitgegroeid tot een multinational en wereldspeler van formaat op het gebied van producten van PET materiaal. We zetten de belangrijkste feiten voor u op een rij.

KLANT REFERENTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN

Voor al onze offertes, facturen en overige communicatie-uitingen gelden de algemene voorwaarden van PET Power.

Disclaimer

Alle informatie die PET Power communiceert via deze website en andere elektronische en online kanalen, zoals e-mail en social media, zijn op eigen risico vrij te gebruiken. PET Power kan niet garanderen dat de geboden informatie correct is.

Download PDF

Slavernij

Moderne slavernij is een misdaad en een schending van de fundamentele rechten van de mens.

We hebben een zero-tolerance acceptatie ten opzichte van moderne slavernij en we hechten veel waarde aan een ethisch en integer handelswijze met al onze zakelijke contacten.

U kunt onze volledige verklaring van de Berry | PET Power bedrijfsleiding hier downloaden.