RPC Group

PET Power is in februari 2015 overgenomen door de wereldwijd opererende RPC Group. Dit concern is een gespecialiseerde groep van meer dan 125 verpakkingsbedrijven en wereldleider op het gebied van verpakkingsoplossingen. Naast verpakkingen vervaardigen de bedrijven matrijzen en beschikken ze over decoratielijnen. RPC Group is genoteerd aan de London Stock Exchange en heeft een jaaromzet van meer dan 2,5 miljard . Het concern is de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel organisch als door acquisitie. De RPC Group heeft meer dan 22.000 medewerkers wereldwijd.

Groot in kunststof verpakkingen

De RPC Group is door zijn schaalgrootte in staat alle belangrijke verpakkingstechnologieën in te zetten voor zijn klanten. Daarnaast ontwikkelt en vervaardigt het consortium zijn eigen machines, tools en matrijzen. De RPC Group investeert continu in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen en beschikt over diverse onderzoekscentra. Hier werken specialisten aan verpakkingsinnovaties in de vorm van verbeterde functionaliteit, duurzaamheid, toepassing van materialen, verbeterd design en aantrekkelijkheid voor consumenten. De kracht van dit aanbod wordt nog versterkt door de korte communicatielijnen en de focus op de wensen van de klant.

U profiteert mee

PET Power heeft, als onderdeel van de RPC Group, toegang tot al deze faciliteiten, innovaties en ontwikkelingen. Als klant profiteert u hier van mee, waar ook ter wereld. Dit maakt PET Power een nog krachtigere partner voor uw onderneming en verpakkingen op maat. Meer informatie is te vinden op www.rpc-group.com.