Headerfoto Snoep Nl

Snoepverpakkingen
met een luxe uitstraling

Wanneer u snoepverpakkingen zoekt, bent u bij PET Power aan het juiste adres. Wij hebben al bijna 25 jaar ervaring op het gebied van PET en beschikken over een groot standaard assortiment PET flessen en -potten. Binnen ons assortiment hebben we veel standaardvormen, welke zich perfect lenen voor een opvallende snoepverpakking. Afhankelijk van het type en de grootte van het snoep, bieden we meerdere oplossingen. Voor iedere nekafweking heeft PET Power meerdere standaard kunststof of aluminium sluitingen. Indien gewenst kunnen we ook verschillende inlage types bijleveren. In onze configurator vindt u alle snoepverpakkingen per inhoudsmaat, waardoor u eenvoudig een beeld krijgt wat er allemaal verkrijgbaar is voor uw wensen. Neem een kijkje in de configurator.

Plaatje2 Snoepverpakkingen

Functionele en luxere snoepverpakkingen

Steeds vaker zien we PET terug als basismateriaal voor snoepverpakkingen. De hoogwaardige kwalitatieve uitstraling geeft in combinatie met de vele kleur- en designmogelijkheden, vaak de doorslag om voor dit materiaal te kiezen. De functionaliteit kan verwerkt worden in de PET fles of –pot (bijv. een grip voor houvast), of een onderdeel van de sluiting zijn (bijvoorbeeld een strooideksel).

Voorbeelden
van snoepverpakkingen

Hier vindt u enkele voorbeelden uit ons standaard assortiment snoepverpakkingen.In onze configurator vind u alle voorbeelden terug met bijpassende sluiting. Vind hier uw lokale salesvertegenwoordiger die u graag verder helpt bij de ontwikkeling van uw functionele snoepverpakking. En uiteraard helpen wij u ook graag bij alle andere producten uit uw assortiment!

Meer weten over
snoepverpakkingen?

We begrijpen als geen ander dat de PET pot een onderdeel is van de totale snoepverpakking. Net zo belangrijk zijn een functionele bijpassende sluiting en een fraaie decoratie. PET Power heeft voor beide disciplines meerdere specialisten in huis die u graag adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u meer
Lezen?

In ons kenniscentrum vindt u meerdere leaflets met betrekking tot onze extra One-stop-shop diensten. In de gratis downloads vindt u informatie over alle decoratietechnieken en aanvullende diensten die we graag voor u willen oppakken. Ontvangt u graag meer informatie over onze snoepverpakkingen? Neem gerust contact met ons op via ue.rewoptep@ofni.

hier een tekstje over de leaflet
Download
hier een tekstje over de leaflet
Download
hier een tekstje over de leaflet
Download
hier een tekstje