Boston Square 250/500 en 1000ml

De meest bekende PET flessen range in de verpakkingsindustrie krijgt een unieke toevoeging! De Boston Round heeft een zeer herkenbare ronde cilindrische stijl en wordt al jaren voor veel verschillende productsoorten gebruikt. Onze designers hebben de bekende ronde vorm perfect gecombineerd met een vierkante bodemvorm. De combinatie is een fraai geheel met een kenmerkende look-and-feel. De PET flessen range bestaat uit 3 familieleden: 250ml, 500ml en een literfles. Alle modellen hebben een standaard SP410 nekafwerking, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met allerlei standaardsluitingen en doseerdoppen.

Herkenbaar, maar toch echt anders!

De complete range Straight Cylindrical Jars kenmerkt zich door de cilindrische lijnen en de strakke overgang van pot naar sluiting. Met de nu beschikbare modellen is het plaatje compleet. De nieuwe range kan eenvoudig gebruikt worden voor zeer uiteenlopende productgroepen.

De Boston Square PET flessen range is een fraaie toevoeging op de bestaande Boston Round range. De overloop van rond op vierkant geeft dit unieke model ideale presenteermogelijkheden. Net als alle andere PET verpakkingen, wordt de Boston Square in iedere kleur geproduceerd. En de decoratiemogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zorgeloos kiezen voor een label, print of sleeve. De decoratiespecialisten van PET Power helpen u graag met de meest optimale keuze. Vraag via ue.rewoptep@ofni om meer informatie of neem contact op met uw lokale contactpersoon.