Nieuwe range Straight Cylindrical Jars

Al jarenlang zijn de straight cylindrical potten niet meer weg te denken uit ons assortiment. PET Power beschikt over 3 verschillende ranges (70, 89 en100ml) met verschillende inhoudsmaten. De complete familie wordt nu uitgebreid met een 63mm lijn. Naast de bestaande 400 en 450ml komen ook de 330 en 500ml versies beschikbaar. Al deze modellen hebben een 63SP400 nekafwerking, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met allerlei standaardsluitingen en doseerdoppen.

Eenvoud maakt nu net het verschil!

De complete range Straight Cylindrical Jars kenmerkt zich door de cilindrische lijnen en de strakke overgang van pot naar sluiting. Met de nu beschikbare modellen is het plaatje compleet. De nieuwe range kan eenvoudig gebruikt worden voor zeer uiteenlopende productgroepen.

Voor de nieuwe range geldt bovendien dat de decoratiemogelijkheden bijna eindeloos zijn. U kunt zorgeloos kiezen voor een label, print of sleeve van uw voorkeur. De specialisten van PET Power ondersteunen u graag bij uw keuzeproces voor de juiste decoratie. Vraag via info@petpower om meer informatie aan of neem contact op met uw lokale contactpersoon.