Nieuwbrief Header Oktober

Houd hem maar eens stevig vast!

Dat is zeker van toepassing op onze laatste twee aanwinsten. Ons assortiment bijzondere “Grip” potten breiden we uit met deze twee flinke jongens. De potten hebben een inhoud van respectievelijk 2 en 2,5 liter. De karakteristieke “Square Grip” zorgt ervoor dat de gebruiker de potten goed kan vasthouden en geeft de pot tegelijkertijd zijn opvallende uiterlijk. Beide potten worden geleverd met de populaire 100SP400 nekafwerking. Hierdoor zijn ze eenvoudig te combineren met zeer veel uiteenlopende sluitingen.

Graag geziene gast in de keuken, maar er kan zoveel meer!

Grip potten worden veel gebruikt in de professionele keukens, vanwege het gebruikersgemak. Inmiddels zien we ook een trend naar consumentengebruik, omdat er steeds meer culinair gekookt wordt in de privésfeer. Een kwalitatieve, robuuste en fraai ogende pot misstaat dan niet in de keuken! Deze potten zijn daarnaast ook goed te gebruiken voor andere productsoorten zoals diervoeding, snoepwaren, noten en poedervormige producten. Met de juiste decoratie maakt u van deze gebruiksvriendelijke potten een oogstrelende verpakking. De specialisten van PET Power ondersteunen u graag bij u keuzeproces voor de juiste decoratie.
Vraag via ue.rewoptep@ofni om meer informatie of neem contact op met uw lokale sales vertegenwoordiger (deze vindt u terug op de contactpagina, boven de menubalk). Meer weten? Neem dan contact op via info@petpower.

Spotlight Product Button 4100 2500c0001 Squaregrip Nl
Spotlight Squaregrip Familie Oktober