Nieuwbrief Header April

Niet alleen dikker, maar ook…

Onze laatste aanwinst is er echt één die zich op meerdere punten onderscheidt van de overige PET-flessen en –potten. De standaard verkrijgbare Thickwall Jar 50ml produceren wij in meerdere materialen. Uw wens, het product en de hoeveelheid zijn bepalend voor het meest geschikte type kunststof. Samen met u kiezen we voor Tritan™, een ander co-polyester of dikwandig PET. En natuurlijk is dat ook mogelijk voor uw klantspecifieke modellen met een andere inhoudsmaat.

Wat kun je precies met dikkere potjes?

Wanneer we de wanden van kunststof verpakking dikker maken, creëren we dezelfde beleving als een glazen verpakking. Met als extra voordeel dat de potjes onbreekbaar zijn. Ze laten dus nooit glasscherven achter op uw afvullijnen of in de badkamer! De kwalitatief hoogwaardige uitstraling maakt dit type “Thickwall Jars” bij uitstek geschikt voor de luxere personal care merken.

Dop- en decoratiemogelijkheden

We leveren de Thickwall Jar met een perfect bijpassende sluiting. De strak gevormde sluiting sluit naadloos aan op de nek van de pot en vormt zo een fraai geheel. De dop kan, in overleg, in hoogte worden aangepast. De dikwandige verpakkingen worden met dezelfde technieken gedecoreerd, ongeacht de keuze voor Tritan™, dikwandig PET of een andere co-polyester.

Spotlight Product Button 4053 0050c0001 Nl
Spotlight Tallbostonround Familie Maart