Werken Bij

WERKEN BIJ
PET POWER

PET Power is een ambitieus bedrijf in de PET verpakkingsbranche. PET Power maakt onderdeel uit van de verpakkingswereldspeler RPC Groep. De verwachting is dat de PET Power organisatie verder door zal groeien. Groei zal ook plaatsvinden in nieuwe markten! Daarom besteedt PET Power veel aandacht aan opleiding- en ontwikkelmogelijkheden, dit is van essentieel belang voor haar medewerkers. Dit is terug te zien in de kernwaarden van PET Power. De kernwaarden waar veel aandacht naar uit gaat: open- en transparante communicatie, integriteit, verantwoordelijkheids- gevoel, klantgericht zijn, oplossingsgerichtheid en trots. Dit passen wij dagelijks toe.
PET Power mensen werken in alle vakgebieden: techniek, finance, sales, HRM, kwaliteit, marketing en Supply Chain. Vind jij het leuk het PET Power team te versterken? Lees dan hier meer over de vacatures bij PET Power.

Amy van de Corput
(QA Officer)

Bij PET Power heb ik ontdekt dat het beheren en bewaken van kwaliteit mijn grootste drive is. De komende jaren krijg ik alle mogelijkheden mij in dit vakgebied te verdiepen.

Mario van de Langkruis
(Trouble Shooter)

Techniek staat nooit stil en zeker bij PET Power niet. Door middel van trainingen & opleidingen stelt PET Power mij ieder jaar in staat mijzelf te blijven ontwikkelen.

Ontwikkelmogelijkheden
bij PET Power

PET Power is een informele en ambitieuze organisatie. Om onze ambities waar te maken, streven wij naar flexibiliteit, verfijnen en vormen wij. Aandacht voor ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden zijn daarbij essentieel.

Medewerkers die bij PET Power passen, goed functioneren en meer willen krijgen snel meer verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door deelname aan uitdagende en innovatieve projecten. Interne doorstroom is iets wat wordt gestimuleerd en wij regelmatig zien gebeuren. Uitgedaagd worden in je werkt betekent jezelf verrassen. Deze verrassingen dragen bij aan het succes van de organisatie.

Wanneer ambities kunnen worden waargemaakt door het volgen van een opleiding en/of training dan bekijken wij samen welke mogelijkheden er zijn. PET Power werkt onder andere samen met een externe partner om mensen in alle functies intern op te leiden.

Manager ICT

In de functie van Manager ICT ben je verantwoordelijk voor het volledige ICT domein binnen PET Power. Je geeft leiding aan de afdeling ICT en onderhoudt en beheert samen met jouw team de kritische IT systemen. Ook vervul je ….

Lees Meer

Manager Customer & Sales Support

In de functie van Manager Customer & Sales Support ben je verantwoordelijk, vanuit het hoofdkantoor in Etten-Leur, voor het bieden van gerichte commerciële ondersteuning aan ons Sales team en de Sales Manager alsmede het….

Lees Meer

Manager Verpakken

In de functie van Manager Verpakken ben je verantwoordelijk voor het productie en verpakkingsproces in de Cleanroom. Van het ombouwen en afstellen van machines, het aanvoeren van grondstoffen en verpakkingsmateriaal naar de machines, het produceren en verpakken van….

Lees Meer

Business Information Analist

We willen de komende jaren het applicatie landschap verbeteren. Hierin speelt de Business Information Analist een belangrijke rol. Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die zich graag verder wil ontwikkelen. Het is belangrijk dat je met een helikopterview…

Lees Meer

QA Engineer

In de functie van QA Engineer ben je het primaire contact voor de QA afdeling met QC en Operations voor operationele zaken op het gebied van kwaliteit. Je zorgt voor 

Lees Meer

Medewerker Verpakken

In de functie van Medewerker Verpakken ben je verantwoordelijk voor het aanvoeren van grondstoffen en verpakkingsmateriaal naar de machines, het verpakken 

Lees Meer

Mould Changer

In de functie van Mould Changer ben je verantwoordelijk een soepele voortgang van het productieproces. Vanuit de planning en de werkvoorbereiding bouw je de machines om …

Lees Meer

Shift Service Technician

Als Shift Service Technician ben je verantwoordelijk voor een continue en optimaal productieproces. Tevens behoren tot je werkzaamheden: Oplossing aanbieden bij storingen 

Lees Meer

Teamleider QC (Kwaliteitscontrole)

Als Teamleider QC ben je verantwoordelijk voor het inspecteren, meten en waarborgen op dat de kwaliteit van de geproduceerde en verpakte eindproducten  

Lees Meer

Accountmanager

In de functie van Account Manager Benelux ben je verantwoordelijk, vanuit het hoofdkantoor in Etten-Leur, voor acquisitie en relatiebeheer …..

Lees Meer

Personeelsplanner

In de functie van Personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van een optimale personeelsbezetting voor het productie- en verpakkingsproces. . . . .

Lees Meer

HR Business Partner

In jouw rol ben jij de linking pin tussen de collega’s, de organisatie en externe (wervings)partijen. Je rapporteert aan de HR manager.
Daarnaast ben je gesprekspartner voor het operationele management. . . . .

Lees Meer