Werken bij PET Power2018-05-18T12:05:51+00:00
Werken Bij

WERKEN BIJ
PET POWER

PET Power is een ambitieus bedrijf in de PET verpakkingsbranche. PET Power maakt onderdeel uit van de verpakkingswereldspeler RPC Groep. De verwachting is dat de PET Power organisatie verder door zal groeien. Groei zal ook plaatsvinden in nieuwe markten! Daarom besteedt PET Power veel aandacht aan opleiding- en ontwikkelmogelijkheden, dit is van essentieel belang voor haar medewerkers. Dit is terug te zien in de kernwaarden van PET Power. De kernwaarden waar veel aandacht naar uit gaat: open- en transparante communicatie, integriteit, verantwoordelijkheids- gevoel, klantgericht zijn, oplossingsgerichtheid en trots. Dit passen wij dagelijks toe.
PET Power mensen werken in alle vakgebieden: techniek, finance, sales, HRM, kwaliteit, marketing en Supply Chain. Vind jij het leuk het PET Power team te versterken? Lees dan hier meer over de vacatures bij PET Power.

Amy van de Corput
(QC manager)

Bij PET Power heb ik ontdekt dat het beheren en bewaken van kwaliteit mijn grootste drive is. De komende jaren krijg ik alle mogelijkheden mij in dit vakgebied te verdiepen.

Mario van de Langkruis
(Trouble Shooter)

Techniek staat nooit stil en zeker bij PET Power niet. Door middel van trainingen & opleidingen stelt PET Power mij ieder jaar in staat mijzelf te blijven ontwikkelen.

Angélique van Es
(Sales Support)

Mijn passie voor kleuren breng ik iedere dag weer mee bij het begeleiden van kleurtesten voor onze klanten. Eigen inbreng wordt bij PET Power altijd toegejuicht.

Ontwikkelmogelijkheden
bij PET Power

PET Power is een informele en ambitieuze organisatie. Om onze ambities waar te maken, streven wij naar flexibiliteit, verfijnen en vormen wij. Aandacht voor ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden zijn daarbij essentieel.

Medewerkers die bij PET Power passen, goed functioneren en meer willen krijgen snel meer verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door deelname aan uitdagende en innovatieve projecten. Interne doorstroom is iets wat wordt gestimuleerd en wij regelmatig zien gebeuren. Uitgedaagd worden in je werkt betekent jezelf verrassen. Deze verrassingen dragen bij aan het succes van de organisatie.

Wanneer ambities kunnen worden waargemaakt door het volgen van een opleiding en/of training dan bekijken wij samen welke mogelijkheden er zijn. PET Power werkt onder andere samen met een externe partner om mensen in alle functies intern op te leiden.

Customer & Sales Support Employee

Als Customer & Sales Support Employee ondersteun je onze Account Managers. Je draagt zorg voor het invoeren en verwerken van de ontvangen orders en communiceert hierover met de klant …

Lees Meer

Medewerker Verpakken

In de functie van Medewerker Verpakken ben je verantwoordelijk voor het aanvoeren van grondstoffen en verpakkingsmateriaal naar de machines, het verpakken 

Lees Meer

Mould Changer

In de functie van Mould Changer ben je verantwoordelijk een soepele voortgang van het productieproces. Vanuit de planning en de werkvoorbereiding bouw je de machines om …

Lees Meer

Shift Service Technician

Als Shift Service Technician ben je verantwoordelijk voor een continue en optimaal productieproces. Tevens behoren tot je werkzaamheden: Oplossing aanbieden bij storingen 

Lees Meer

Teamleider Verpakken Voorfabriek

In de nieuwe functie van Teamleider Verpakken ben je binnen de Voorfabriek afdeling verantwoordelijk voor het totale proces van het aanvoeren van grondstoffen en verpakkingsmateriaal naar de machines, het verpakken van eindproducten …..

Lees Meer

Master Planner

Als Master Planner ben je verantwoordelijk voor het maken van het master capaciteitsplan voor productie, resources en grondstoffen over een middellange periode. Jij bent diegene die bottlenecks in capaciteit en/ of resources signaleert en hier adequate actie op onderneemt en de organisatie over adviseert. . . . .

Lees Meer