Werken Bij

WERKEN BIJ
PET POWER

PET Power is een ambitieus bedrijf in de PET verpakkingsbranche. PET Power maakt onderdeel uit van de verpakkingswereldspeler Berry. De verwachting is dat de PET Power organisatie verder door zal groeien. Groei zal ook plaatsvinden in nieuwe markten! Daarom besteedt PET Power veel aandacht aan opleiding- en ontwikkelmogelijkheden, dit is van essentieel belang voor haar medewerkers. Dit is terug te zien in de kernwaarden van PET Power. De kernwaarden waar veel aandacht naar uit gaat: open- en transparante communicatie, integriteit, verantwoordelijkheids- gevoel, klantgericht zijn, oplossingsgerichtheid en trots. Dit passen wij dagelijks toe.
PET Power mensen werken in alle vakgebieden: techniek, finance, sales, HRM, kwaliteit, marketing en Supply Chain. Vind jij het leuk het PET Power team te versterken? Lees dan hier meer over de vacatures bij PET Power.

Amy van de Corput
(QA Officer)

Bij PET Power heb ik ontdekt dat het beheren en bewaken van kwaliteit mijn grootste drive is. De komende jaren krijg ik alle mogelijkheden mij in dit vakgebied te verdiepen.

Mario van de Langkruis
(Trouble Shooter)

Techniek staat nooit stil en zeker bij PET Power niet. Door middel van trainingen & opleidingen stelt PET Power mij ieder jaar in staat mijzelf te blijven ontwikkelen.

Ontwikkelmogelijkheden
bij PET Power

PET Power is een informele en ambitieuze organisatie. Om onze ambities waar te maken, streven wij naar flexibiliteit, verfijnen en vormen wij. Aandacht voor ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden zijn daarbij essentieel.

Medewerkers die bij PET Power passen, goed functioneren en meer willen krijgen snel meer verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door deelname aan uitdagende en innovatieve projecten. Interne doorstroom is iets wat wordt gestimuleerd en wij regelmatig zien gebeuren. Uitgedaagd worden in je werkt betekent jezelf verrassen. Deze verrassingen dragen bij aan het succes van de organisatie.

Wanneer ambities kunnen worden waargemaakt door het volgen van een opleiding en/of training dan bekijken wij samen welke mogelijkheden er zijn. PET Power werkt onder andere samen met een externe partner om mensen in alle functies intern op te leiden.

Customer & Sales Support Employee

Als Customer & Sales Support Employee ondersteun je onze Account Managers. Je draagt zorg voor het invoeren en verwerken van de ontvangen orders en communiceert hierover met de klant…..

Lees Meer

Purchaser Trade

In deze functie ben je vanuit ons kantoor in Etten-Leur verantwoordelijk voor het sourcen en  inkopen van handelsartikelen voor bedrijven in de M&H en Blow Moulding Specialties Clusters.  Je werkt nauw…

Lees Meer

Site Purchaser

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de tactische en operationele inkoop van productie gerelateerde materialen, hulpmiddelen en diensten. Je hebt op regelmatige basis overleg …

Lees Meer

Process Specialist

Als Process Specialist ben je gericht op het initiëren, uitvoeren en borgen van verbetervoorstellen, gericht op ontwikkeling en verbetering van kwaliteit en …

Lees Meer

Manager Engineering

Als Manager Engineering vertaal je de visie, strategie en doelstellingen van Operations naar doelstellingen en acties voor de afdeling. Je bent op de hoogte van…

Lees Meer

Allround Technician

In de functie van Allround Technician ben je verantwoordelijk voor de kern van ons productieproces, namelijk het ombouwen van matrijzen en afstellen van…. 

Lees Meer

QA Engineer

In de functie van Allround Technician ben je verantwoordelijk voor de kern van ons productieproces, namelijk het ombouwen van matrijzen en afstellen van…. 

Lees Meer