Werken Bij

WERKEN BIJ
PET POWER

PET Power is een ambitieus bedrijf in de PET verpakkingsbranche. PET Power maakt onderdeel uit van de verpakkingswereldspeler Berry. De verwachting is dat de PET Power organisatie verder door zal groeien. Groei zal ook plaatsvinden in nieuwe markten! Daarom besteedt PET Power veel aandacht aan opleiding- en ontwikkelmogelijkheden, dit is van essentieel belang voor haar medewerkers. Dit is terug te zien in de kernwaarden van PET Power. De kernwaarden waar veel aandacht naar uit gaat: open- en transparante communicatie, integriteit, verantwoordelijkheids- gevoel, klantgericht zijn, oplossingsgerichtheid en trots. Dit passen wij dagelijks toe.
PET Power mensen werken in alle vakgebieden: techniek, finance, sales, HRM, kwaliteit, marketing en Supply Chain. Vind jij het leuk het PET Power team te versterken? Lees dan hier meer over de vacatures bij PET Power.

Amy van de Corput
(QA Officer)

Bij PET Power heb ik ontdekt dat het beheren en bewaken van kwaliteit mijn grootste drive is. De komende jaren krijg ik alle mogelijkheden mij in dit vakgebied te verdiepen.

Mario van de Langkruis
(Trouble Shooter)

Techniek staat nooit stil en zeker bij PET Power niet. Door middel van trainingen & opleidingen stelt PET Power mij ieder jaar in staat mijzelf te blijven ontwikkelen.

Ontwikkelmogelijkheden
bij PET Power

PET Power is een informele en ambitieuze organisatie. Om onze ambities waar te maken, streven wij naar flexibiliteit, verfijnen en vormen wij. Aandacht voor ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden zijn daarbij essentieel.

Medewerkers die bij PET Power passen, goed functioneren en meer willen krijgen snel meer verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door deelname aan uitdagende en innovatieve projecten. Interne doorstroom is iets wat wordt gestimuleerd en wij regelmatig zien gebeuren. Uitgedaagd worden in je werkt betekent jezelf verrassen. Deze verrassingen dragen bij aan het succes van de organisatie.

Wanneer ambities kunnen worden waargemaakt door het volgen van een opleiding en/of training dan bekijken wij samen welke mogelijkheden er zijn. PET Power werkt onder andere samen met een externe partner om mensen in alle functies intern op te leiden.

Technician Cleanroom

In de functie van Technician ben je verantwoordelijk voor een soepele voortgang van het productieproces in de cleanroom. Vanuit de planning en de werkvoorbereiding bouw je de machines om, zodat nieuwe productieruns snel opgestart kunnen worden met behoud …..

Lees Meer

Allround Technician

In de functie van Allround Technician ben je verantwoordelijk voor de kern van ons productieproces, namelijk het ombouwen van matrijzen en afstellen van onze spuitgietblaasmachines en …..

Lees Meer

Purchaser Trade

Als Purchaser Trade lever je een bijdrage aan het inkoopproces voor 16 verschillende bedrijven binnen eenzelfde cluster. Je biedt ondersteuning aan het sales team door ….

Lees Meer

Utility Engineer

Als Utility Engineer ben je verantwoordelijk voor (de coördinatie van) het onderhoud en opvolging van storingen aan de gebouw- en bedrijfsgebonden installaties. Daarnaast onderzoek je ….

Lees Meer

Teamlead Production

Voor onze productieafdeling in Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Teamlead Production in een 5 ploegendienst. Heb jij passie voor techniek en staan veiligheid, kwaliteit, productiviteit en ……

Lees Meer

Maintenance & Trouble Shooting Technician (dagdienst)

In de functie van Trouble Shooting Technician behoren het oplossen van complexe storingen, het bieden van operationele ondersteuning bij problemen, het uitvoeren van onderhoud, het oplossen van mechanische storingen en het signaleren van probleemgebieden tot …..

Lees Meer

QA Engineer

In deze functie ben je het primaire contact voor de QA afdeling met QC en Operations voor operationele zaken op het gebied van kwaliteit. Je zorgt voor borging en uitbreiding van de kwaliteitsgerichtheid in de organisatie om als organisatie een betere kwaliteit te leveren. Je begeleidt de productieafdeling bij het tot stand komen van een kwalitatief…..

Lees Meer

Medewerker Matrijsbeheer/Werkvoorbereider

In de functie van Medewerker Matrijsbeheer/Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en klaarzetten van noodzakelijke onderdelen (matrijzen, matrijsonderdelen en hotrunners) voor de ……

Lees Meer

Medewerker Matrijsbeheer/Cleaner

In de functie van Medewerker Matrijsbeheer/Cleaner ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken, opbergen, voorbereiden en onderhouden van matrijzen en matrijsonderdelen met als doel dat er een kwalitatief goedgekeurd product wordt …….

Lees Meer