Werken Bij

WERKEN BIJ
PET POWER

PET Power is een ambitieus bedrijf in de PET verpakkingsbranche. PET Power maakt onderdeel uit van de verpakkingswereldspeler RPC Groep. De verwachting is dat de PET Power organisatie verder door zal groeien. Groei zal ook plaatsvinden in nieuwe markten! Daarom besteedt PET Power veel aandacht aan opleiding- en ontwikkelmogelijkheden, dit is van essentieel belang voor haar medewerkers. Dit is terug te zien in de kernwaarden van PET Power. De kernwaarden waar veel aandacht naar uit gaat: open- en transparante communicatie, integriteit, verantwoordelijkheids- gevoel, klantgericht zijn, oplossingsgerichtheid en trots. Dit passen wij dagelijks toe.
PET Power mensen werken in alle vakgebieden: techniek, finance, sales, HRM, kwaliteit, marketing en Supply Chain. Vind jij het leuk het PET Power team te versterken? Lees dan hier meer over de vacatures bij PET Power.

Amy van de Corput
(QA Officer)

Bij PET Power heb ik ontdekt dat het beheren en bewaken van kwaliteit mijn grootste drive is. De komende jaren krijg ik alle mogelijkheden mij in dit vakgebied te verdiepen.

Mario van de Langkruis
(Trouble Shooter)

Techniek staat nooit stil en zeker bij PET Power niet. Door middel van trainingen & opleidingen stelt PET Power mij ieder jaar in staat mijzelf te blijven ontwikkelen.

Ontwikkelmogelijkheden
bij PET Power

PET Power is een informele en ambitieuze organisatie. Om onze ambities waar te maken, streven wij naar flexibiliteit, verfijnen en vormen wij. Aandacht voor ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden zijn daarbij essentieel.

Medewerkers die bij PET Power passen, goed functioneren en meer willen krijgen snel meer verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door deelname aan uitdagende en innovatieve projecten. Interne doorstroom is iets wat wordt gestimuleerd en wij regelmatig zien gebeuren. Uitgedaagd worden in je werkt betekent jezelf verrassen. Deze verrassingen dragen bij aan het succes van de organisatie.

Wanneer ambities kunnen worden waargemaakt door het volgen van een opleiding en/of training dan bekijken wij samen welke mogelijkheden er zijn. PET Power werkt onder andere samen met een externe partner om mensen in alle functies intern op te leiden.

Medewerker Matrijsbeheer

In de functie van Medewerker Matrijsbeheer hou je je vooral bezig met het schoonmaken, opbergen, voorbereiden en onderhouden van matrijzen en…. 

Lees Meer

Onderhoudsmonteur

In de functie van Onderhoudsmonteur ben je actief betrokken bij het preventief en correct onderhouden van onze productie- en verpakkingsmachines. Dit met als doel…. 

Lees Meer

Allround Technician

In de functie van Allround Technician ben je verantwoordelijk voor de kern van ons productieproces, namelijk het ombouwen van matrijzen en afstellen van…. 

Lees Meer

Business Information Analist

We willen de komende jaren het applicatie landschap verbeteren. Hierin speelt de Business Information Analist een belangrijke rol. Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die zich graag verder wil ontwikkelen. Het is belangrijk dat je met een helikopterview…

Lees Meer

Plant Cleaner

In de functie van Plant cleaner ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de productieruimtes en de buitenruimtes en buitenterreinen….

Lees Meer

Medewerker Verpakken

In de functie van Medewerker Verpakken ben je verantwoordelijk voor het aanvoeren van grondstoffen en verpakkingsmateriaal naar de machines, het verpakken 

Lees Meer

Shift Service Technician

Als Shift Service Technician ben je verantwoordelijk voor een continue en optimaal productieproces. Tevens behoren tot je werkzaamheden: Oplossing aanbieden bij storingen 

Lees Meer

Continuous Improvement Engineer

Als Continuous Improvement Engineer houd je je bezig met de organisatie actief te stimuleren om continu te verbeteren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren van  

Lees Meer