HR Advisor

De functie

Voor een HR Advisor bij Berry PET Power is geen dag hetzelfde! We bieden jou dan ook een afwisselende hands-on functie met veel eigen verantwoordelijkheid, waarin je aan de slag gaat met allerlei HR vraagstukken. Je krijgt de ruimte om naast je dagelijks werk een inhoudelijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van ons HR beleid te leveren.
Jouw takenpakket omvat onder andere:

 • Het ondersteunen van ons lijnmanagement op het gebied van personele zaken, waarbij je de afdeling HR in het Operations Management Team vertegenwoordigt.
 • Het opstellen en uitvoeren van ons recruitmentplan. Je kent alle ins en outs van de moderne wervingsmethoden en beschikt over een netwerk in de regio met scholen en opleidingsinstituten om de beste kandidaten voor ons te werven. Kortom: jij zorgt ervoor dat de juiste medewerkers worden binnengehaald. Maar….. je functie gaat nog verder na de werving en selectie: samen met onze leidinggevenden bewaak je dat de onboarding van nieuwe medewerkers goed verloopt en stuur jij bij waar nodig.
  Daarnaast ben je het HR aanspreekpunt voor ons inhouse uitzendbureau.
 • Het deelnemen aan en uitvoeren van een aantal projecten, zoals het up to date houden van ons functie- en salarishuis, opstellen van nieuwe functieprofielen en het, samen met je HR collega’s, in kaart brengen van de mogelijkheden tot automatisering van de administratieve in- door- en uitstroom processen.

Ons team bestaat uit een HR Manager, twee HR Advisors en een HR Employee en jij rapporteert aan de HR Manager.

Wie ben jij?

Voor de functie van HR Advisor is het van belang dat je:

 • Beschikt over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HR;
 • Fulltime beschikbaar bent;
 • Minimaal 3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare rol hebt (bij voorkeur in een internationale omgeving);
 • Zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Op de hoogte bent van relevante wet- en regelgeving en dit kunt vertalen naar de praktijk;
 • Ervaring hebt met het MS Office pakket (Word, Excel, Powerpoint).

Aanvullend aan bovenstaande functie-eisen zoeken we iemand met een gezonde drive, die gewend is aan de hectiek van een productiebedrijf en die onder druk kan werken. Je hebt een stevige persoonlijkheid, weet waar je voor staat, beschikt over organisatiesensitiviteit en een gezonde dosis humor. We werken in een klein team, waardoor jouw werk erg divers is. Je vindt het dus niet erg je handen uit de mouwen te steken.
Ook wanneer je een aantal jaren ervaring hebt als recruiter en toe bent aan een volgende stap om het HR vak breder te leren kennen, kan dit wellicht een interessante functie voor jou zijn!

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een uitdagende baan met verantwoordelijkheden in een dynamische en prettige werkomgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Berry PET Power is een ambitieuze organisatie die constant in ontwikkeling is. De bedrijfscultuur is dynamisch en informeel. Er wordt hard gewerkt aan toekomstige groei. Jij krijgt in de functie van HR Advisor de ruimte om een bijdrage te leveren aan het verdere succes van ons bedrijf. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan schriftelijk met C.V. en motivatiebrief via ue.rewoptep@eitaticillos Voor vragen kun je contact opnemen met Esther Hellemons (HR Manager) op 076-5038283. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.