Medewerker Matrijsbeheer

Over PET Power

PET Power is dé innovatieve leider in Europa op het gebied van rigide kunststof verpakkingsoplossingen. PET Power maakt onderdeel uit van de verpakkingswereldspeler RPC Groep. De kunststof PET heeft een breed toepassingsgebied en de markt voor PET producten is continue in ontwikkeling; zeker met de recente focus op duurzaamheid van verpakkingsmaterialen. PET Power heeft de ambitie om in een aantal van deze ontwikkelingen voorop te lopen. Dit is terug te zien in onze kernwaarden: resultaatgericht, vastbesloten, georganiseerd en vindingrijk. PET Power besteedt veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers en is daarnaast ook continue op zoek naar nieuwe medewerkers die bij willen dragen aan verdere ontwikkeling en groei van ons bedrijf.

De functie

Heb jij passie voor techniek, haal je voldoening uit het maken van mooie kunststof verpakkingen en staan kwaliteit en veiligheid hoog in je vaandel, dan is PET Power op zoek naar jou.
In de functie van Medewerker Matrijsbeheer hou je je vooral bezig met het schoonmaken, opbergen, voorbereiden en onderhouden van matrijzen en matrijsonderdelen, ombouwen, stellen, oplossen van storingen en het reguliere onderhoud van de productielijnen met als doel dat er een kwalitatief goedgekeurd product wordt geproduceerd.

Concreet kan je dag bestaan uit de volgende activiteiten:

 • Het schoonmaken van matrijzen, matrijsonderdelen en hotrunners en het opslaan ervan op de daarvoor bestemde locaties;
 • Het voorbereiden en klaarzetten van noodzakelijke onderdelen (matrijzen, matrijsonderdelen en hotrunners) voor de ombouw;
 • Het bijdragen aan het realiseren van team doelstellingen en het verbeteren van het prestatieniveau;
 • Het schoonmaken van matrijzen, matrijsonderdelen en hotrunners volgens de vastgestelde richtlijnen en procedures;
 • Zorgen dat de matrijzen, matrijsonderdelen en hotrunners op de juiste plaats worden opgeslagen;
 • Het voorbereiden en klaarzetten van matrijzen, matrijsonderdelen en hotrunners volgens de richtlijnen en dagelijkse planning;
 • Het controleren op beschadigingen van matrijzen en -onderdelen.

Functie eisen

Voor de functie van medewerker matrijsbeheer is het van belang dat je je kunt herkennen in de volgende functie eisen:

 • MBO 2 werk/denk niveau;
 • Kan zelfstandig matrijzen en matrijsonderdelen voorbereiden;
 • Kan eenvoudige beschadigingen aan matrijzen en onderdelen oplossen;
 • Je hebt administratief inzicht (kan werken met de belangrijkste MS-office toepassingen);
 • Je kunt je herkennen in de volgende competenties: oplossingsgericht, teamplayer, stressbestendig, proactief en resultaat- en kwaliteitsgericht;
 • Uiteraard werk jij volgens onze normen en waarden en ben je bekend met de Lean-methode van werken;
 • Je neemt actief deel aan de dagstart;
 • Uiteraard werk jij volgens onze normen en waarden.

Wat mag je van ons verwachten?

PET Power is een ambitieuze organisatie die constant in ontwikkeling is. De bedrijfscultuur is dynamisch en informeel. Er wordt hard gewerkt aan professionalisering en verdere groei. Jij krijgt in de functie van Medewerker Matrijsbeheer een gedegen training van een ervaren collega en ruimte om een bijdrage te leveren aan het verdere succes van PET Power. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie in dagdienst.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan schriftelijk met C.V. en motivatiebrief via sollicitatie@petpower.eu. Wij zien je reactie graag tegemoet! Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met 076-5038283.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.