MEDEWERKER VERPAKKEN
(OperatOr packaging)

De functie

PET Power Bv is trots om een onderdeel te vormen van de M&H groep. PET Power heeft een aantal zusteronder- nemingen die onze portfolio voor onze klanten zeer mooi aanvullen. Met vestigingen in Engeland, in Amerika en in Australië hebben we een wereldwijd netwerk waar we gezamenlijk onze diensten kunnen aanbieden.

In de functie van Medewerker Verpakken ben je verantwoordelijk voor het aanvoeren van grondsto en en verpak- kingsmateriaal naar de machines, het verpakken van eindproducten op pallets, het gereedmaken en klaarzetten van pallets met eindproduct voor opslag in het magazijn en het monitoren van het productie- & verpakkingsproces. tevens behoren tot je werkzaamheden:

  • Controleren, voorbereiden en aanvullen van de voorraad grondstof en verpakkingsmaterialen bij de machines (plustaak grondstof);
  • Verpakken van kwalitatief goede eindproducten conform de verpakkingsspeci caties en richtlijnen;
  • Het uitvoeren en registreren van visuele kwaliteitscontroles;
  • Verpakken en identi ceren van pallets met eindproducten en het klaarzetten voor opslag in het magazijn;
  • Uitvoeren en begeleiden van ompak- en uitsorteerwerkzaamheden van eindproducten met kwaliteitsproblemen; Melden verstoringen en afwijkingen in het productie- en verpakkingsproces tijdig bij de leidinggevende.

Functie eisen

Voor de functie van medewerker Verpakken is het van belang dat je je kunt herkennen in de volgende functie eisen:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt werktuigbouwkundige kennis/ ervaring, bij voorkeur VAPRO A en of aantoonbare werkervaring in bijvoorbeeld de functie van Operator;
  • Kennis en ervaring van het spuitgietproces;
  • Kennis van kwaliteitseisen en systemen;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat mag je van ons verwachten?

PET Power is een ambitieuze organisatie die constant in ontwikkeling is. De bedrijfscultuur is dynamisch en informeel. Er wordt hard gewerkt aan toekomstige groei. Jij krijgt in de functie van Medewerker Verpakken ruimte om een bijdra- ge te leveren aan het verdere succes van pet power. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie. Deze functie wordt een functie uitgevoerd in de 5 ploe- gendienst.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand pro el en ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan schriftelijk met C.V. en motivatiebrief via sollicitatie@petpower.eu. Wij zien je reactie graag tegemoet! Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met 076-5038283.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.