Teamleider Productie

De functie

PET Power Bv is trots om een onderdeel te vormen van de M&H groep. PET Power heeft een aantal zusteronder- nemingen die onze portfolio voor onze klanten zeer mooi aanvullen. Met vestigingen in Engeland, in Amerika en in Australië hebben we een wereldwijd netwerk waar we gezamenlijk onze diensten kunnen aanbieden.

In de functie van Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor het produceren van onze PET flessen en potten. Dit houdt in het ombouwen, stellen en oplossen van storingen van de productielijnen met als doel dat er een kwalitatief goedgekeurd product wordt geproduceerd. Jouw belangrijkste doelstellingen zijn het aansturen en assisteren van je team in de dagdagelijkse uitvoering van de werkzaamheden binnen het productieproces, conform weekplanning, en het motiveren van je medewerkers om het prestatieniveau te verbeteren. Verder behoren de volgende werkzaamheden tot jouw functie:

 • Aansturen van het team, bestaande uit ongeveer 8-9 FTE (Machinestellers, Ombouwers en Storingsmonteurs) binnen 1 ploeg;
 • Coachen op KPI’s uit de dagstart. Kan afwijkingen verklaren en waar mogelijk correctie acties inzetten;
 • Bijhouden van de administratie rondom personeel (verzuim, vakantieplanning, training en beoordeling);
 • Beheren productie gerelateerde documentatie in AX/ Dynaway;
 • Inzetten medewerkers conform de afgesproken personeelsplanning en voert met hen de weekplanning en andere werkzaamheden uit;
 • Stellen van prioriteiten en bepalen vervolgacties bij dagelijkse verstoringen in het productieproces;
 • Zorgdragen dat jouw team veilig werkt en de voedselveiligheid en kwaliteit (HACCP, BRC en ISO) in acht neemt.

Functie eisen

Voor de functie van Teamleider Productie is het van belang dat je je kunt herkennen in de volgende functie eisen:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma richting Techniek;
 • Je hebt ervaring en kennis van het spuitgietproces, machineveiligheid en veiligheidsrisicobeoordelingen, kwaliteitssystemen en voedselveiligheid;
 • Je hebt werkervaring als leidinggevende in een productie/ industriële omgeving;
 • Je bent in het bezit van een BHV diploma of hebt de bereidheid deze te halen;
 • Je kunt je herkennen in de volgende competenties: coachend leidinggeven, probleemoplossend vermogen, besluitvaardig en initiatiefrijk.

Wat mag je van ons verwachten?

PET Power is een ambitieuze organisatie die constant in ontwikkeling is. De bedrijfscultuur is dynamisch en informeel. Er wordt hard gewerkt aan toekomstige groei. Jij krijgt in de functie van Teamleider Productie ruimte om een bijdrage te leveren aan het verdere succes van PET Power. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie in 5 ploegendienst.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan schriftelijk met C.V. en motivatiebrief via sollicitatie@petpower.eu. Wij zien je reactie graag tegemoet! Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met 076-5038283.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.