Teamleider Verpakken Nissei

De functie

PET Power Bv is trots om een onderdeel te vormen van de M&H groep. PET Power heeft een aantal zusteronder- nemingen die onze portfolio voor onze klanten zeer mooi aanvullen. Met vestigingen in Engeland, in Amerika en in Australië hebben we een wereldwijd netwerk waar we gezamenlijk onze diensten kunnen aanbieden.

In de nieuwe functie van Teamleider Verpakken ben je binnen de Nissei afdeling verantwoordelijk voor het totale proces van het aanvoeren van grondstoffen en verpakkingsmateriaal naar de machines, het verpakken van eindproducten op pallets, het gereedmaken en klaarzetten van pallets met eindproduct voor opslag in het magazijn en het monitoren van het productie- & verpakkingsproces. Jouw belangrijkste doelstellingen zijn het aansturen en assisteren van je team in de dagdagelijkse uitvoering van de werkzaamheden binnen het verpakkingsproces conform de weekplanning en het motiveren van je medewerkers om het prestatieniveau te verbeteren. Verder behoren de volgende werkzaamheden tot jouw functie:

  • Aansturen van het team, bestaande uit 4-5 FTE binnen 1 ploeg;
  • Coachen op KPI’s, zo nodig hierop correctieve acties ondernemen;
  • Stellen van prioriteiten bij dagelijkse verstoringen en vervolg acties bepalen;
  • Bijhouden van de administratie rondom personeel en productieruns;
  • Ondersteunen van collega’s bij het bij- en afstellen van productie- en verpakkingsmachines;
  • Zorgdragen dat jouw team veilig werkt en de voedselveiligheid en kwaliteit (HACCP, BRC en ISO) in acht neemt.

Functie eisen

Voor de functie van Teamleider Verpakken is het van belang dat je je kunt herkennen in de volgende functie eisen:

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma richting Techniek;
  • Je hebt ervaring en kennis van het spuitgietproces, machineveiligheid en veiligheidsrisicobeoordelingen, kwaliteitssystemen en voedselveiligheid;
  • Je hebt werkervaring als leidinggevende in een productie/ industriële omgeving;
  • Je kunt je herkennen in de volgende competenties: coachend leidinggeven, probleemoplossend vermogen, besluitvaardig en initiatiefrijk.

Wat mag je van ons verwachten?

PET Power is een ambitieuze organisatie die constant in ontwikkeling is. De bedrijfscultuur is dynamisch en informeel. Er wordt hard gewerkt aan toekomstige groei. Jij krijgt in de functie van Teamleider Verpakken ruimte om een bijdrage te leveren aan het verdere succes van PET Power. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie in 5 ploegendienst.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan schriftelijk met C.V. en motivatiebrief via sollicitatie@petpower.eu. Wij zien je reactie graag tegemoet! Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met 076-5038283.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.